Waarnemend Functioneel Beheer

Ondersteuning en begeleiding Functioneel beheer

Klantvraag: Het Functioneel beheer voor Questionmark Perception is tijdelijk onderbemand. Kan jij ons ondersteunen bij de voorbereiding van de komende toetsperiode EN de nieuwe medewerker inwerken op Questionmark Perception?

Projectdoel: Voorbereiden en ondersteunen tijdens een volgende toetsperiode. Inwerken nieuwe functioneel beheerder.

Projectbeschrijving: Tijdens de voorbereidingsperiode naar een volgende toetsperiode zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: invoer van nieuw aangeleverde vragen; samenstellen van toetsen conform aangeleverde toetsrecepten door docenten; toetsen ter controle aangeboden aan docenten; invoeren van deelnemers EN gereed zetten van toetsen voor deelnemers in QMP; contact onderhouden met de betrokkenen. Tijdens de toetsafname werd, indien nodig, ondersteuning geboden. Na de toetsafname zijn de gewenste rapportages gegenereerd en doorgegeven aan de betrokkenen.

De nieuwe medewerker werd ingewerkt in Questionmark Perception door één op één trainingen over de Authoring Manage, QMlive en Enterprise Manager. Gedurende de voorbereidingsperiode voor de volgende toetsperiode werd de nieuwe medewerker ingewerkt op de organisatie specifieke procedures binnen het toetsproces waar deze verantwoordelijk voor is.

Bijdrage As-a-queue:

  • Docenten ondersteund bij vraagontwikkeling
  • Docenten ondersteund bij toetsontwikkeling om de gewenste terugkoppeling te realiseren
  • Functionele ondersteuning mbt terugkoppeling resultaten
  • Aanbevelingen proces optimalisatie
  • Inwerken nieuwe medewerker