Over as-a-queue

Welkom op de site van As-a-queue, het bedrijf van waaruit ik, Karen Vink , werk als zelfstandig adviseur digitaal toetsen.

Het is fascinerend welke informatie digitale toetssystemen leveren om het leerproces te ondersteunen. Daarom staat het toetsresultaat in mijn aanpak centraal EN omdat iedereen het verdient te oordelen en beoordelen op basis van (kwalitatief) goede toetsen.

Hoe? Door de brug te slaan tussen gebruiker en systeem EN aansluiting te maken tussen inrichting en gebruik. Ook door samen met ontwikkelaars HUN ideeën stapsgewijs uit te werken naar passende vraag- en toetsvormen die meten wat ZIJ willen weten.
Belangrijke onderdelen in mijn aanpak voor het vertalen van toetswensen naar digitale toetsen zijn het maken van logische inrichtingen voor vragen- en toetsenbanken, opzetten van analysestrategieën voor terugkoppeling aan opleiders en kandidaten EN opstellen van passende werkprocessen. Dat zijn namelijk de ingrediënten voor een vloeiend toetsproces waardoor onderwijsgevende- EN onderwijsondersteunende medewerkers EN deelnemers profiteren van een efficiënt ingezet toetssysteem.

Welke informatie wilt u uit toetsresultaten halen om uw kandidaten te begeleiden? Ik help u deze te verzamelen.
Wilt u het toetsproces doorlichten? Ik help u die te analyseren en adviseer over mogelijke aanpassingen.
Wilt u weten wat u meer uit het systeem kunt halen? Ik help u dat te onderzoeken.